• SEPT-O-AID

Preparat za razgradnju organskog otpada u septičkim jamama i biološkim pročistačima.

Bakterijski preparat s mikro-hranjivim sastojcima za razgradnju organskog otpada u septičkim jamama – poboljšana razgradnja taloga i uklanjanje neugodnih mirisa

SEPT-O-AID sadrži prirodno uzgojene (aerobne i anaerobne) bakterije koje pružaju optimalan rezultat u topljenju / razgradnji organskog otpada, posebno na mjestima s niskom količinom kisika u septičkim jamama i svim vrstama bio jama i pročistača.

Namjena: Mulj i krupni otpad s vremenom se mogu nataložiti u septičkim sistemima (ponekad i cijevima) , što može prouzročiti neugodne mirise, začepljenje cijevi pa čak i izlijevanje kanalizacije. Ispuštanjem varikine, deterdženata za pranje, masnoće i ostalog kućanskog otpada u sustav odvodnje , samo se povećava mogućnost navedenih problema. Koristi se u privatnim kućama, hotelima, kampovima , poljoprivrednim gospodarstvima i ostalim mjestima koja imaju kanalizacijski sistem.

Korištenjem ove vrste bioloških aktivatora smanjuje se količina bio mase u biološkom uređaju tj. septičkoj jami.

Pakiranje: vrećica 250 gr

  • BACTII-GT

BACTii-GT je snažna mješavina 5 vrsta nepatogenih bakterija i enzima a koristi se za uklanjanje i razgradnju masnoća iz odvoda i mastolovaca (separatora lakih tekućina) u kuhinjama , kao i razgradnju raznih vrsta ostalog organskog otpada ( u svim objektima pripreme hrane i pića).

Ovaj proizvod održava odvode čistim, a pritom omogućava bakterijama da se aktiviraju prirodnim putem, konzumiranjem organskog otpada. Istovremeno, proizvod pomaže u neutralizaciji (ne prekrivanju) neugodnog mirisa.

Područja primjene:BACTii-GT sa svojim snažnim djelovanjem bakterija i enzima, posebno je prilagođen za uklanjanje masnoća iz kuhinjama većeg kapaciteta, pogotovo u hotelima, kampovima ,bolnicama, školama, vrtićima , slastičarnama , pekarama i slično .

Pakiranje: Kanistar od 10 lit.

ZANIMA VAS KOJI VAM UREĐAJ ODGOVARA?

POSLOVNI, POUZDANI i OZBILJNI…