DOBRO JE ZNATI ..

Kako nam i samo ime govori, Aquos grupa je tim stručnjaka specijaliziranih za pitanje vode – temeljnog resursa naše civilizacije kojeg nastojimo očuvati svojim dugogodišnjim profesionalnim i osobnim doprinosom u njenom pročišćavanju.

Kao vodni ekolozi, sukladno našim osobnim uvjerenjima i savijesti, u naše uređaje ugrađujemo potrebna specijalistička znanja, stečena mnogobrojna praktična iskustva i spoznaje kako bi vodu koja je zagađena, pročistili i takvom je vratili u prirodni vodni ciklus.

Uz linije standardnih pročistača raznih vrsta i namjena, sposobni smo razviti uređaje prema posebnim zahtjevima i potrebama naših klijenata, od projektiranja, proizvodnje,  do fine montaže i puštanja u rad.

Kroz duge godine našeg postojanja prepoznatljivi smo po našoj poslovnosti i otvorenosti ne samo na Hrvatskom i tržištima u regiji, nego odnedavno i na tržištu Španjolske (Barcelona).

Našim klijentima izlazimo u susret na razne načine, držimo se riječi, dogovora i preuzetih obveza prema našim klijentima, pogotovo u slučaju potrebnih hitnih intervencija.

Fluidni smo u svojim razmišljanjima i izlazimo iz kutija što nam je i omogućilo da održimo uspješno poslovanje i zadržimo vaše povjerenje. Svakodnevno akumuliramo svoja saznanja i prikupljamo informacije o novim tehnologijama kako bi nastavili biti sve bolji onda kada vi i vaš objekt trebate rješenje za onečišćene vode – jer znamo da nam je zajedničko zadovoljstvo čist i zdrav okoliš.

Cijela AQUOS ekipa.


Pogledajte naš letak